Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Coop

Paseerattu Tomaatti

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
79 kJ
1%
19 kcal
Rasvaa
0,00g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
3,10g
1%
Sokereita
3,00g
3%
Proteiinia
1,20g
2%
Suola
0,05g
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 21 touko 24 10.36 ap.
1%
GDA:sta*
(19 cal)
1% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (72%)
 
Rasvaa (0%)
 
Proteiinia (28%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
19
Rasva
0g
Hh
3,1g
Prot
1,2g
Kohteessa 100 g on 19 kaloria
Kalorien jakautuminen: 0% rasva, 72% hh, 28% prot.

Luokkaan Coop ja Tomaatit liittyvät:

Valkosipuli Tomaattimurska
Tomaattimurska Yrtit
Kuoritut Tomaatit

Lisää Coop tuotteita:

Ruishapankorppu
Fusilli Carbonara
Juustokastike
Venäläinen Meetvursti
Kanakeitto
  Näytä kaikki tuotemerkin Coop tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Tomaatit:

Tomaatti (Punaiset, Säilyke)
Tomaattimurska (Säilyke)
Kirsikkatomaatit
Tomaatit
Tomaatit (Punaiset)
  Näytä lisää kohteen Tomaatit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pirkka Pirkka Parhaat Grillitomaatti
Heinz Tomaattiketsuppi Luomu
Del Monte Passata Rustica
Pirkka Pirkka Parhaat Pizzakastike
Mutti Tomaatti-Basilikakastike
Olo Creative Kitchen Tomaatti-Voipasta


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.