Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Dolmio

Bolognese Smooth Classico

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
205 kJ
2%
49 kcal
Rasvaa
0,80g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
8,00g
3%
Sokereita
6,90g
8%
Kuitua
1,8g
Proteiinia
1,50g
3%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 elo 16 10.28 ap.
2%
GDA:sta*
(49 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (71%)
 
Rasvaa (16%)
 
Proteiinia (13%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
49
Rasva
0,8g
Hh
8g
Prot
1,5g
Kohteessa 100 g on 49 kaloria
Kalorien jakautuminen: 16% rasva, 71% hh, 13% prot.

Luokkaan Dolmio ja Kastikkeet liittyvät:

Pasta Bake Tomaatti ja Juusto
Chunky
Pasta Bake
Lasagne Tomaattikastike
Bolognese Intense Chili
Lasagne Vaaleakastike
  Näytä lisää tuotteita: Dolmio Kastikkeet

Lisää Dolmio tuotteita:

Vaaleakastike Juustolla
Bolognese Mausteinen
Pastakastike Luomu Basilika
  Näytä kaikki tuotemerkin Dolmio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kastikkeet:

Soijakastike
Salsa
Oliiviöljy
Majoneesi
Omenasose
Ketsuppi
  Näytä lisää kohteen Kastikkeet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Juustokastike
Kotipizza Timjami-Valkosipulidippi
Vitasia Ponzu Yuzu
Go Tan Coconut Milk Lower in Fat
Kotipizza Ranch-Dippi
Kotipizza Sour Cream-Dippi


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.