Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Fazer

Gluteeniton Ksantaani

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
753 kJ
9%
180 kcal
Rasvaa
0,00g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Kuitua
80,0g
Proteiinia
5,00g
10%
Suola
10,30g
172%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 26 maalis 24 12.52 ip.
9%
GDA:sta*
(180 cal)
9% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (0%)
 
Proteiinia (100%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
180
Rasva
0g
Hh
0g
Prot
5g
Kohteessa 100 g on 180 kaloria
Kalorien jakautuminen: 0% rasva, 0% hh, 100% prot.

Luokkaan Fazer ja Jauhot liittyvät:

Dumle Keksijauhosekoitus
Leipäjauhosekoitus Rouheat Siemenet
Psyllium
Gluteeniton Lettujauhoseos
Artesaani Pizzajauho

Lisää Fazer tuotteita:

Kismet Piparkakku
Tutti Frutti Paradise
Ässämix Mehujäätelö
Fasupala Trio
Omar Kakkunen
  Näytä kaikki tuotemerkin Fazer tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Jauhot:

Valkoiset Jauhot
Valkoinen Vehnäjauho (Kaikkiin Tarkoituksiin)
Täysjyvävehnäjauhot
  Näytä lisää kohteen Jauhot ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Psyllium
Salliselta Maissijauho
Kotimaista Korppujauho
Fazer Gluteeniton Lettujauhoseos
Myllyn Paras Maustekorppujauho
Myllyn Paras Emännän Täysjyvä Kaurajauho


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.