Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirjon Pakari

Raju-Riivi

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
904 kJ
11%
216 kcal
Rasvaa
3,10g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,600g
3%
Hiilihydraatit
35,60g
14%
Sokereita
1,20g
1%
Kuitua
6,7g
Proteiinia
7,90g
16%
Suola
1,20g
20%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 touko 24 12.16 ip.
11%
GDA:sta*
(216 cal)
11% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (70%)
 
Rasvaa (14%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
216
Rasva
3,1g
Hh
35,6g
Prot
7,9g
Kohteessa 100 g on 216 kaloria
Kalorien jakautuminen: 14% rasva, 71% hh, 16% prot.

Luokkaan Pirjon Pakari ja Leipä liittyvät:

Perunarieska
Vehnä-Kauraleipä
Hannun 100% Gluteeniton Hapanjuurileipä
Riivi Aurinkoinen
Tattarisämpylä
Kaurakakko
  Näytä lisää tuotteita: Pirjon Pakari Leipä

Lisää Pirjon Pakari tuotteita:

Free From Hapannappi
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirjon Pakari tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Taikinajuurileipä
Ruisleipä
Sämpylä
Täysjyvävehnäleipä
Monijyväleipä
Vaalea Leipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Ruishapankorppu
Subway Monijyväleipä 15Cm
Myllärin Luomu Hurjan Hiljainen Sämpyläjauho
Pågen Pikku Mörkö
Joen Leipurit Oy Juustosämpylä
Henriksson Kaurasämpylä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.