Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
150 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2153 kJ
26%
514 kcal
Rasvaa
39,00g
56%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
27,000g
135%
Hiilihydraatit
3,30g
1%
Sokereita
0,45g
1%
Proteiinia
37,50g
75%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 touko 21 07.51 ap.
26%
GDA:sta*
(515 cal)
26% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (68%)
 
Proteiinia (29%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
514
Rasva
39g
Hh
3,3g
Prot
37,5g
Kohteessa 150 g on 514 kaloria
Kalorien jakautuminen: 68% rasva, 3% hh, 29% prot.

Luokkaan Pirkka ja Juusto liittyvät:

Kevyt Sulatejuustoviipaleet
Edamjuustoviipaleet 10%
Parhaat Feta
Kevyt Edamjuustoviipale
Kevyt Sulatejuustoviipaleet 6%
Cheddar Sulatejuustoviipaleet
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Juusto

Lisää Pirkka tuotteita:

Toukkis Jäätelötuutti
Iso Hasselpähkinä-Mantelikrokanttituutti
Luumu
Iso Sitruuna-Lakritsituutti
Modenan Salaattisekoitus
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pirkka Sulatejuustopala Viherpippuri
Coop Halloumi
Coop Salad Cheese Cubes
Valio Mascarpone
Coop Emmentaler Juustoraaste
Coop Greek Feta Block


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.