Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
150 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2153 kJ
26%
514 kcal
Rasvaa
39,00g
56%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
27,000g
135%
Hiilihydraatit
3,30g
1%
Sokereita
0,45g
1%
Proteiinia
37,50g
75%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 touko 21 07.51 ap.
26%
GDA:sta*
(515 cal)
26% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (68%)
 
Proteiinia (29%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
514
Rasva
39g
Hh
3,3g
Prot
37,5g
Kohteessa 150 g on 514 kaloria
Kalorien jakautuminen: 68% rasva, 3% hh, 29% prot.

Luokkaan Pirkka ja Juusto liittyvät:

Sinihomejuusto
Provolone-Mozzarella
Punahomejuusto
Kevyt Sulatejuustoviipaleet 6%
Brie Valkohomejuusto
Sitruuna-Yrtti Salaattijuusto
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Juusto

Lisää Pirkka tuotteita:

Kauraruoka Juustonmakuinen
Luomu Rucola
Pirkka Parhaat Grillitomaatti
Cookie Bites Lemon Pie
Punasipuli
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Juokseva Sulatejuusto
Coop Halloumi
Coop Salad Cheese Cubes
Porlammin Puolitetut Edam Viipaleet
Filos Halloumi Ranskalaiset
Coop Fusilli Cheese


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.