Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Sulatejuustopala

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1255 kJ
15%
300 kcal
Rasvaa
24,00g
34%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
16,000g
80%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
19,00g
38%
Suola
2,90g
48%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 15 marras 21 10.06 ap.
15%
GDA:sta*
(300 cal)
15% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (74%)
 
Proteiinia (26%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
300
Rasva
24g
Hh
0g
Prot
19g
Kohteessa 100 g on 300 kaloria
Kalorien jakautuminen: 74% rasva, 0% hh, 26% prot.

Luokkaan Pirkka ja Juusto liittyvät:

Juustokierre
Provolone-Mozzarella
Edamjuustoviipaleet 10%
Kevyt Sulatejuustoviipaleet 6%
Kolmen Juuston Keitto
Punahomejuusto
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Juusto

Lisää Pirkka tuotteita:

Luumu
Iso Sitruuna-Lakritsituutti
Sulatejuustopala Viherpippuri
Modenan Salaattisekoitus
Sorja Salaattisekoitus
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Italiamo Burrata
Coop Texmex Juustoraaste
Deluxe Roquefort
Pirkka Sulatejuustopala Viherpippuri
Babybel Mini Protein
Valio Laktoositon Salaattijuustomuru


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.