Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Sol&Mar

Chorizo Iberico Extra

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1841 kJ
22%
440 kcal
Rasvaa
36,00g
51%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
14,000g
70%
Hiilihydraatit
2,00g
1%
Sokereita
2,00g
2%
Proteiinia
27,00g
54%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 26 heinä 21 05.19 ap.
22%
GDA:sta*
(440 cal)
22% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (74%)
 
Proteiinia (25%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
440
Rasva
36g
Hh
2g
Prot
27g
Kohteessa 100 g on 440 kaloria
Kalorien jakautuminen: 74% rasva, 2% hh, 25% prot.

Luokkaan Sol&Mar ja Makkarat liittyvät:

Chorizo Extra Picante

Lisää Sol&Mar tuotteita:

White Tiger Prawns Chili
Black Eyed Beans
White Tiger Prawns Herbs-Garlic
Calamares A La Romana
Mojo Picon
  Näytä kaikki tuotemerkin Sol&Mar tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Tuore Sianlihamakkara
Broilerimakkara
Naudanlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Amica Makkarapihvejä Punaviini-Sipulikastikkeessa
Coop Ohut Kalkkunaleikkele
HK Maakarit Raakamakkara Berliinin Dieter
Fazer Amica Texmex-Uunimakkaraa
Nostja Ljutenitsa Bell Pepper & Aubergine Paste
Kokkikartano Tulinen Chorizopasta


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.