Päiväkirja - Millikoo, 14 kesä 18

No niin, tänään se oli, uusi InBody kehonkoostumusmittaus! Eli aika lailla tasan 3kk sitten oli edellinen. Tässä tuloksena oli paino 58 kiloa, viskeraalista rasvaa liikaa, rasvan määrä kehossa 21kg, rasva% oli 36! Tänään paino 51 kiloa, viskeraalinen rasva normaali, rasvan määrä kehossa 14kg, rasva% 28. Eli terveen mitoissa ollaan, ja testin teettäjä oli erityisen ihmeissään siitä että olen pystynyt tämän saavuttamaan - siis 7kg rasvanpolton - menettämättä liki lainkaan lihasta. 500 grammaa näytti lihasta kadonneen (toukokuun sairastelut vaikutti varmaan, en jaksanut huolehtia proteiinista, enkä päässyt salille).
Hänen mielestä mun pitäis nyt pikkuhiljaa lisäillä kalorit sinne 1500kcal/vrk, että viimeiset 2kg rasvaa mitä mussa liikaa on, niin lähtee sit ihan liikunnalla. Juoksua mun ei "kannattaisi" niin ikään harrastaa, vaan panostaa lihastyöhön. Pitää tässä nyt vielä pohtia suunnitelmaa... mutta aika mahtava fiilis!

Näytä dieettikalenteri, 14 kesäkuuta 2018:
780 kcal Rasva: 30,41g | Prot: 47,54g | Hh: 78,65g.   Aamiainen: Piltti Päärynä, Valio Maustamaton Raejuusto, Maitokahvi. Lounas: Njie Propud Chocolate. Päivällinen: Kaalipata. Välipalat/Muut: Riitan Herkku Toscapiirakka. lisää...

8 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mullekin sanottiin (ei välttämättä samasta syystä) että kun lenkkeilee niin kannattaa kävellä mielummin kuin juosta. Melkee sama kalorimäärä (n. 20 kaloria ero /1 km kulutuksessa) ja väsyy vähemmän, sillä huomattiin etten jaksa salitreenejä täysillä. 
14 kesä 18 jäseneltä: Mansikkapipo
Tämä siis siksi että ollaan dieetillä 😎 
14 kesä 18 jäseneltä: Mansikkapipo

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Millikoo


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.