Päiväkirja - ShaQRi, 02 heinä 15

Semi morkkikset eilisestä kebab salaatista joka ei ees ollut hyvää mutta sitäkin rasvasempaa...
Ja nyt en osaa päättää mitä söisin aamupalaksi... Puuroa vai maitorahkaa... Toisaalta hiilarit aamupäivästä ja vähemmän niitä sitten illemmalla.. Ehkä siis keitän puuron ja siihen kananmuna viereen.. Painokin oli näköjään pysynyt samassa maanantaista. Saas nähdä miten käy kun viikon jälkeen tulee lomalta.. apuva..

Näytä dieettikalenteri, 02 heinäkuuta 2015:
788 kcal Rasva: 50,39g | Prot: 41,67g | Hh: 41,93g.   Aamiainen: Kananmuna, Avokadot, Fazer Alku Sadonkorjuu Puuro. Lounas: Tonnikalasalaatti Kananmunalla. lisää...
3027 kcal Harjoitus: Toimistotyö - 10 tuntia, Pyöräily (kohtalainen) - 21 km/h - 35 minuuttia, Lepo - 5 tuntia ja 25 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

   Kannatus   

Kommentit 
Pidät vaan huolen ettei jää "putki päälle" herkuissa. Välillä pieni herkkuhetki voi olla ihan hyväksikin aineenvaihdunnan kannalta. Itse aion viisi kiloa saavutettuani hyvällä omallatunnolla nauttia ravintolaillallisesta paikallisessa uudessa ravintolassa palkintona ensimmäisen etapin saavuttamisesta, ja kyllä niitä herkkuja aion maistella myös Dublinin matkalla elokuussa. Arki jatkuu sitten taas reissun jälkeen. Ei sitä ulkomailla kuitenkaan joka kuukausi käydä ja on se ruokakulttuuriin tutustuminen iso osa matkaa ainakin minulle. :) 
02 heinä 15 jäseneltä: Fp0634
Minä olen muuten huomannut täällä kotona ollessani, että hyvä taktiikka itselle on ollut aamulla venyttää aamupalaa. Herään jo seitsemän kantissa aamulla, mutta pojan syötettyäni menen vielä takaisin sänkyyn näpertämään puhelintani tai lukemaan. Aamupalalle menen vasta puolikymmenen-kymmenen hujakoissa, jolloin kaikki muutkin ateriat automaattisesti siirtyvät myöhemmäksi ja myöhään illakin saa vielä syödä iltapalan niin ei tarvitse olla nälissään nukkumaan mennessä. :) 
03 heinä 15 jäseneltä: Fp0634

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - ShaQRi


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.