Päiväkirja - AinaKui, 23 helmi 24

Mietin aamulla et jos saisin syyä mitä vaan aamupalaksi ni mitä söisin. Sit tajusin et tosiaan, oon aikuinen ja kukaan ei estä 😂💪🏻 Kulhollinen hedelmiä oli sit se mitä mieli teki.

Näytä dieettikalenteri, 23 helmikuuta 2024:
2326 kcal Rasva: 98,09g | Prot: 116,56g | Hh: 234,15g.   Aamiainen: Kahvi, Kaakaocreamer, Vaasan Iso Paahto Kaura, Klementiinit, Omenat, Rainbow Kermajuusto, Kurkku, X-Tra Margariini 60, Pirkka Espanjalainen Tumma Siemenetön Rypäle, HK Ohuen Ohut Broilerinfilee . Lounas: SportLife Nutrition Creatine Pyruvate, Rajamäen Omenaviinietikka, Pirkka Suomalainen Pesty Porkkana, Pirkka Ufomix, Pestolasagne. Päivällinen: Omenat, Rainbow Oliiviöljy, X-Tra Margariini 60, Keitetty Kananmuna, Rainbow Kermajuusto, Kotimaista Laktoositon Rasvaton Maitojuoma, Suola, Jouluaitta Joululimppu. Välipalat/Muut: Be Kind Maple Glazed Pecan & Sea Salt, Foodin Grass-Fed Whey Maustamaton. lisää...
2464 kcal Harjoitus: Garmin - 24 tuntia. lisää...

14 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Kyllä niistä vanhoista opituista tavoista on joskus vaikeaa päästä irti! Sitkeästi vaan! 😁 
23 helmi 24 jäseneltä: Heidi Kkoo
Joo enemmän ajatuskuviot on nyt yhä säädön kohteena 🤔 Siis jotenkin jos mulla on miinuskalorit tavoitteena ni näemmä mietin että miten saisin mahdollisimman täyttävää mahdollisimman vähillä kaloreilla ja riittävästi proteiinia. Ihan hyvä tavoite mut kuitenki tuntuu rajoittavasta. Mut nykyään näemmä ”mitä oikeasti tahtoisin syödä” ei enää tuota jotai ”paketillisen keksejä ja kuus energiajuomaa” vastauksia 😂 Eikä nyt pari ekaa päivää löysemmällä kaloritavoitteella oo tehny mitää tarvetta ahmia. Ehkä joku tasapaino joskus. 
23 helmi 24 jäseneltä: AinaKui

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - AinaKui


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.