Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Apetit

Valkokatkaravunpyrstöjä

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
335 kJ
4%
80 kcal
Rasvaa
1,00g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,200g
1%
Hiilihydraatit
1,50g
1%
Sokereita
1,00g
1%
Proteiinia
16,00g
32%
Suola
3,75g
63%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 24 elo 15 10.26 ip.
4%
GDA:sta*
(80 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (8%)
 
Rasvaa (11%)
 
Proteiinia (81%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
80
Rasva
1g
Hh
1,5g
Prot
16g
Kohteessa 100 g on 80 kaloria
Kalorien jakautuminen: 11% rasva, 8% hh, 81% prot.

Luokkaan Apetit ja Kala liittyvät:

Lohimurepihvi
Haukipyörykät
Itämeren Kalapuikko
Lohipyörykkä
Savusilakka
Savustettu Muikku
  Näytä lisää tuotteita: Apetit Kala

Lisää Apetit tuotteita:

Buffalo Kukkakaaliwings
Superior Triple Cheese
Superior Chicken Fajita
Pomodoro Rosso Tomaatti-Kasvissekoitus
Opera Twist
  Näytä kaikki tuotemerkin Apetit tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Uunilohi
Paistettu Kala
Grillattu Kala
Tilapia
Kala
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Rainbow Tonnikalaa (Just Open & Eat)
Atria Savukirjolohikiusaus
Atria Tomaattinen Kalapasta
Palmia Kirjolohi-Pennevuoka
UniCafe Lohicarbonara
Disas Aura Savulohi Fileepala


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.