Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Arla

Ketterä Kermajuusto 17%

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1172 kJ
14%
280 kcal
Rasvaa
17,00g
24%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
11,000g
55%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
30,00g
60%
Suola
3,00g
50%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 28 loka 19 01.21 ap.
14%
GDA:sta*
(280 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (56%)
 
Proteiinia (44%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
280
Rasva
17g
Hh
0g
Prot
30g
Kohteessa 100 g on 280 kaloria
Kalorien jakautuminen: 56% rasva, 0% hh, 44% prot.

Luokkaan Arla ja Juusto liittyvät:

Passeli Port Salut
Keso Cottage Cheese Maustamaton
Apetina Green Pesto
Keso Raejuusto Täyteläinen 4%
Juustoraaste
Verraton Cheddar-Mozzarella
  Näytä lisää tuotteita: Arla Juusto

Lisää Arla tuotteita:

Kalinka Kahvi
Proteiinirahka
Valkosipuli Ruokakerma
Kahvirahka
Protein Coffee
  Näytä kaikki tuotemerkin Arla tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar
Fontana Grilloumi
Babybel Mini Protein
Herkkutilan Proteiinijuusto
Patros Salaattijuusto
Deluxe Roquefort


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.