Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Basic Nutrition

Whey Protein

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1548 kJ
19%
370 kcal
Rasvaa
3,50g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,100g
11%
Hiilihydraatit
9,50g
4%
Sokereita
7,60g
8%
Kuitua
1,0g
Proteiinia
75,00g
150%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 26 huhti 19 12.46 ip.
18%
GDA:sta*
(370 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (10%)
 
Rasvaa (9%)
 
Proteiinia (81%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
370
Rasva
3,5g
Hh
9,5g
Prot
75g
Kohteessa 100 g on 370 kaloria
Kalorien jakautuminen: 9% rasva, 10% hh, 81% prot.

Luokkaan Basic Nutrition ja Proteiinijauhe liittyvät:

100% Whey Isolate
Casein Milk Protein Isolate

Lisää Basic Nutrition tuotteita:

Osmo Carb
  Näytä kaikki tuotemerkin Basic Nutrition tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Proteiinijauhe:

Proteiinijauhe
Proteiini-Lisäravinne
Proteiini-Ateriankorvikejauhe
Soijaproteiini (Eristetty)
  Näytä lisää kohteen Proteiinijauhe ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

BODY SCIENCE Protein Delight Vanilla Milkshake
Lohilo Protein Powder White Chocolate Raspberry
Ptvlabs Gain Juice
Ptvlabs Gain Soup Cookies & Cream
Puls Nutrition Vegan Recovery
Bulk Powders Vegan Protein Powder


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.