Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Brunberg

Alku Sitruuna-Lakritsi

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1640 kJ
20%
392 kcal
Rasvaa
8,50g
12%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
78,00g
30%
Sokereita
-
Proteiinia
0,60g
1%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 22 touko 18 03.51 ip.
20%
GDA:sta*
(392 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (79%)
 
Rasvaa (20%)
 
Proteiinia (1%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
392
Rasva
8,5g
Hh
78g
Prot
0,6g
Kohteessa 100 g on 392 kaloria
Kalorien jakautuminen: 20% rasva, 80% hh, 1% prot.

Luokkaan Brunberg ja Karkit liittyvät:

Tumma Suklaa ja Mansikkaa
Riisisuklaa
Moccasuukko
Appelsiinisuklaanappi
Lakritsi Toffee Palat
Vaniljasuukko
  Näytä lisää tuotteita: Brunberg Karkit

Lisää Brunberg tuotteita:

Appelsiini Suukko
Salmiakkilakritsi
Kaura-Omena Suklaa
Banaanisuukko
Sokeriton Riisisuklaa
  Näytä kaikki tuotemerkin Brunberg tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Karkit:

Karkkirakeet
Kovat Makeiset
Suklaamakeiset (Makeat)
Maitosuklaa
  Näytä lisää kohteen Karkit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kotipizza Panda Namix Isomix
Fazer Remix Sour
Kotipizza Panda Namix Duo
Haribo Stjerne Mix Sour
Kotipizza Panda Lakumix
Fazer Skolekridt


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.