Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Cloetta

Hyvää Makumaasta

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1293 kJ
15%
309 kcal
Rasvaa
0,20g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,200g
1%
Hiilihydraatit
71,00g
27%
Sokereita
38,00g
42%
Kuitua
14,0g
Proteiinia
0,00g
0%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 25 kesä 19 12.44 ip.
15%
GDA:sta*
(309 cal)
15% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (99%)
 
Rasvaa (1%)
 
Proteiinia (0%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
309
Rasva
0,2g
Hh
71g
Prot
0g
Kohteessa 100 g on 309 kaloria
Kalorien jakautuminen: 1% rasva, 99% hh, 0% prot.

Luokkaan Cloetta ja Karkit liittyvät:

Plopp
Gifu Tuima Karkkipussi
Sis. Roihu Suolasalmiakki
Cola Cola
Sport Lunch
Polly Hopeatoffee
  Näytä lisää tuotteita: Cloetta Karkit

Lisää Cloetta tuotteita:

Royal Mokkapala
Tupla Double Layer White Nougat
Pez
Plopp Chokladboll
Kexchoklad
  Näytä kaikki tuotemerkin Cloetta tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Karkit:

Kovat Makeiset
Maitosuklaa
Suklaamakeiset (Makeat)
Karkkirakeet
  Näytä lisää kohteen Karkit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Walkers Assorted Toffees And Chocolate Eclairs
Polly Milkchoco
Kotipizza Panda Namix Isomix
Fazer Remix Duo
Marabou Bubbly
Fazer Remix Sour


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.