Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Coop

Emmentaler Juustoraaste

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1531 kJ
18%
366 kcal
Rasvaa
28,00g
40%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
20,000g
100%
Hiilihydraatit
1,60g
1%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
27,00g
54%
Suola
1,20g
20%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 huhti 24 04.45 ap.
18%
GDA:sta*
(366 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (2%)
 
Rasvaa (69%)
 
Proteiinia (29%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
366
Rasva
28g
Hh
1,6g
Prot
27g
Kohteessa 100 g on 366 kaloria
Kalorien jakautuminen: 69% rasva, 2% hh, 29% prot.

Luokkaan Coop ja Juusto liittyvät:

Juokseva Sulatejuusto
Texmex Juustoraaste
Fusilli Cheese
Cheddar
Pizza Juustoraaste
Cheese Sauce
  Näytä lisää tuotteita: Coop Juusto

Lisää Coop tuotteita:

Coconut Cream 23% Fat
Corn Cakes Pizza Flavour
Spaghetti Sauce
Gnocchi Durumpasta
Soup Vegetables
  Näytä kaikki tuotemerkin Coop tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Juokseva Sulatejuusto
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Maustamaton
Coop Texmex Juustoraaste
Herkkutilan Proteiinijuusto
Coop Fusilli Cheese
Patros Salaattijuusto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.