Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Flora

Ruoka Kevyt & Paksu

Ravintosisältö
Annoskoko
100 ml
annosta kohti
% RI*
Energiaa
251 kJ
3%
60 kcal
Rasvaa
4,00g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,700g
4%
Hiilihydraatit
4,90g
2%
Sokereita
2,20g
2%
Kuitua
0,3g
Proteiinia
0,90g
2%
Suola
0,20g
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 25 touko 24 12.31 ap.
3%
GDA:sta*
(60 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (33%)
 
Rasvaa (61%)
 
Proteiinia (6%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
60
Rasva
4g
Hh
4,9g
Prot
0,9g
Kohteessa 100 ml on 60 kaloria
Kalorien jakautuminen: 61% rasva, 33% hh, 6% prot.

Luokkaan Flora ja Kerma liittyvät:

Vispikerma
Ruokakerma 15%
Ruoka 7%
Kevyt ja Paksu
Kevyt Ruokakerma
Ruoka Pehmeä Curry
  Näytä lisää tuotteita: Flora Kerma

Lisää Flora tuotteita:

Plant B+Tter
Vanilla 12%
Voi Merisuola
100% Kasvipohjainen Kulta
100% Kasvipohjainen Original
  Näytä kaikki tuotemerkin Flora tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kerma:

Kahvikerma (Kevyt)
Kuohukerma
Kevytkerma
Kuohukerma (Paineistettu)
  Näytä lisää kohteen Kerma ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 ml
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kotimaista Laktoositon Ruokakerma 15%
Arla Sitruunarahka
Alpro Barista Gluten Free Oat
Aito Kauraruoka Tomaatti & Basilika
Arla Lempi Leivontarahka
Arla Lempi Sitruuna Ruokakerma


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.