Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Goodio

Coconut

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1950 kJ
23%
466 kcal
Rasvaa
32,80g
47%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
53,20g
20%
Sokereita
34,00g
38%
Proteiinia
6,00g
12%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 01 helmi 18 04.26 ap.
23%
GDA:sta*
(466 cal)
23% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (40%)
 
Rasvaa (55%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
466
Rasva
32,8g
Hh
53,2g
Prot
6g
Kohteessa 100 g on 466 kaloria
Kalorien jakautuminen: 55% rasva, 40% hh, 5% prot.

Luokkaan Goodio ja Suklaa liittyvät:

Licorice & Sea Buckthorn
Chocoat Sweet Licorice Chocolate
Kaurakaakaorouhe
Ginger Bread
Kaurasuklaanapit
50% Chai Raw Chocolate
  Näytä lisää tuotteita: Goodio Suklaa

Lisää Goodio tuotteita:

Winter Glow
  Näytä kaikki tuotemerkin Goodio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Suklaa:

Suklaa (Makea tai Tumma)
Valkosuklaa
Maitosuklaa
Suklaalastut
Suklaamakeiset (Keskimakeat)
  Näytä lisää kohteen Suklaa ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Lidl Dark Chocolate with Almond and Sea Salt
Brunberg Appelsiini Suukko
Karl Fazer Pear Flavoured Yoghurt in Milk Chocolate
Marabou Bubbly
Marabou Mansikka
Goodio Kaurakaakaorouhe


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.