Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Grandiosa

Tuplasalami

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1109 kJ
13%
265 kcal
Rasvaa
13,00g
19%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,400g
17%
Hiilihydraatit
25,00g
10%
Sokereita
3,40g
4%
Proteiinia
10,00g
20%
Suola
1,20g
20%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 helmi 23 10.12 ap.
13%
GDA:sta*
(265 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (38%)
 
Rasvaa (46%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
265
Rasva
13g
Hh
25g
Prot
10g
Kohteessa 100 g on 265 kaloria
Kalorien jakautuminen: 46% rasva, 39% hh, 16% prot.

Luokkaan Grandiosa ja Pizza liittyvät:

Vego Mexicana
American Bbq Chicken
Grilled Veggies
Pollo Mozzarella
Extra Pepperoni, Sinihomejuusto, Ananas, Kinkku
Extra Pepperoni Ananas Kana
  Näytä lisää tuotteita: Grandiosa Pizza

Erityyppisiä ruokia luokassa Pizza:

Juustopizza
Pizza Lihatäytteellä
Pizza Frutti di Mare
Juustopizza Kasviksilla
Pizza Liha- ja Kasvistäytteellä
  Näytä lisää kohteen Pizza ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kotipizza Vege Luksuslankku
Kotipizza Omavalintainen Luksuslankku
Kotipizza Pekoni-Barbecue - Medium
Kotipizza Vege Ylämummo - Large
Kotipizza Pepperoni-Ananas-Aura - Medium
Kotipizza Salami Luksuslankku


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.