Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Järvi-Suomen Herkku

Hiivaton Täysjyvä Ruisleipä

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
753 kJ
9%
180 kcal
Rasvaa
1,20g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
35,90g
14%
Sokereita
-
Kuitua
11,5g
Proteiinia
5,90g
12%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 31 loka 14 03.02 ap.
9%
GDA:sta*
(180 cal)
9% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (81%)
 
Rasvaa (6%)
 
Proteiinia (13%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
180
Rasva
1,2g
Hh
35,9g
Prot
5,9g
Kohteessa 100 g on 180 kaloria
Kalorien jakautuminen: 6% rasva, 81% hh, 13% prot.

Luokkaan Järvi-Suomen Herkku ja Ruisleipä liittyvät:

Hiivaton Savolainen Saaristolaisleipä
Hiivaton Täysjyväleipä Savon Riuska

Lisää Järvi-Suomen Herkku tuotteita:

Kaura 100
Hiivaton Kauraleipä
Saaristolaisleipä
  Näytä kaikki tuotemerkin Järvi-Suomen Herkku tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Ruisleipä:

Paahdettu Ruisleipä
Ruisleipä
Ruis- ja Hapanlimppu
Ruisleipä (Vähennetyt Kalorit)
  Näytä lisää kohteen Ruisleipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Vaasan Täysjyväruisleipä
Linkosuo Chili & Cheese Snack
Gateau Saaristolaisleipä
Saarioinen Ruisleipä Kanatäytteellä
Oululainen Reilu Ruis
Sinuhe Korhonen


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.