Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kuivaksen Leipomo

Juhosämpylä

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1079 kJ
13%
258 kcal
Rasvaa
3,20g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
46,00g
18%
Sokereita
-
Kuitua
5,0g
Proteiinia
8,00g
16%
Suola
1,00g
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 27 heinä 23 10.23 ap.
13%
GDA:sta*
(258 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (75%)
 
Rasvaa (12%)
 
Proteiinia (13%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
258
Rasva
3,2g
Hh
46g
Prot
8g
Kohteessa 100 g on 258 kaloria
Kalorien jakautuminen: 12% rasva, 75% hh, 13% prot.

Luokkaan Kuivaksen Leipomo ja Leipä liittyvät:

Jyväpala
Ainosämpylä
Grillisämpylä
Reinosämpylä

Lisää Kuivaksen Leipomo tuotteita:

Porkkanasämpylä
Kermasarvi
  Näytä kaikki tuotemerkin Kuivaksen Leipomo tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Sämpylä
Vaalea Leipä
Monijyväleipä
Ruisleipä
Täysjyvävehnäleipä
Taikinajuurileipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Meriläisen Leipomo Pieni Maalaispatonki
Lapin Leipomo Aurora Kaurasekaleipä
Food Market Herkku Parisien Tumma Patonki
Oululainen Rosmariini Hapankorppu
LEIPOMO JUURI Jalapenoleipä
Chef Select Ruiseväs Juusto, Muna ja Kinkkuleikkele


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.