Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

LEE KUM KEE

Black Bean Garlic Sauce

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
669 kJ
8%
160 kcal
Rasvaa
6,80g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,200g
6%
Hiilihydraatit
14,00g
5%
Sokereita
11,00g
12%
Proteiinia
8,90g
18%
Suola
15,50g
258%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 02 heinä 23 11.48 ip.
8%
GDA:sta*
(160 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (37%)
 
Rasvaa (40%)
 
Proteiinia (23%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
160
Rasva
6,8g
Hh
14g
Prot
8,9g
Kohteessa 100 g on 160 kaloria
Kalorien jakautuminen: 40% rasva, 37% hh, 23% prot.

Luokkaan LEE KUM KEE ja Soijakastike liittyvät:

Sauce For Dumplings
Premium Dark Soy Sauce

Luokkaan LEE KUM KEE ja Kastikkeet liittyvät:

Minced Garlic

Erityyppisiä ruokia luokassa Soijakastike:

Soijakastike
Soijakastike (Vähennetyt Kalorit)
  Näytä lisää kohteen Soijakastike ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Kastikkeet:

Ketsuppi
Omenasose
Salsa
Majoneesi
Oliiviöljy
  Näytä lisää kohteen Kastikkeet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Wok Wok Käsintehdyt Kanadumplingit
Aroi Aito Kiinalainen Soijakastike
Santa Maria Asian Wok Soy & Sweet Chili
LEE KUM KEE Premium Dark Soy Sauce
Rainbow Luomu Soijakastike
Yutaka Organic Tamari Soy Sauce


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.