Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Makulaku

Porvoon Herkku Tuore Musta Laku

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1297 kJ
16%
310 kcal
Rasvaa
0,60g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
70,00g
27%
Sokereita
48,00g
53%
Kuitua
0,9g
Proteiinia
3,70g
7%
Suola
1,75g
29%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 19 joulu 18 03.39 ip.
16%
GDA:sta*
(310 cal)
16% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (93%)
 
Rasvaa (2%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
310
Rasva
0,6g
Hh
70g
Prot
3,7g
Kohteessa 100 g on 310 kaloria
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 93% hh, 5% prot.

Luokkaan Makulaku ja Lakritsi liittyvät:

Oat Licorice Kauralaku
Salmiakkilaku
Markkinalaku
Kierrelaku
Markkinalaku Salmiakki
Laku Laku
  Näytä lisää tuotteita: Makulaku Lakritsi

Erityyppisiä ruokia luokassa Lakritsi:

Lakritsi
  Näytä lisää kohteen Lakritsi ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Karkit:

Karkkirakeet
Kovat Makeiset
Maitosuklaa
Suklaamakeiset (Makeat)
  Näytä lisää kohteen Karkit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Haribo Lakridsaeg
Brunberg Vadelma-Chili Täytelakritsi
Kolmen Kaverin Jäätelö Lakritsituutti
Haribo Mega Bite Mix
Malaco Lakrifun Sekoitus
Makulaku Markkinalaku Salmiakki


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.