Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Milbona

Välimeren Yrttijuusto

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1594 kJ
19%
381 kcal
Rasvaa
32,10g
46%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
21,600g
108%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
22,90g
46%
Suola
1,78g
30%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 15 maalis 21 03.29 ap.
19%
GDA:sta*
(381 cal)
19% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (76%)
 
Proteiinia (24%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
381
Rasva
32,1g
Hh
0g
Prot
22,9g
Kohteessa 100 g on 381 kaloria
Kalorien jakautuminen: 76% rasva, 0% hh, 24% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Edamjuustoviipale
Ranskalainen Valkohomejuusto
Cheese Spread 9%
Luomu Raejuusto
Red Wine Cheese
Brie de Nangis
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

High Protein Coconut Flavour
High Protein Raspberry Pomegranate
Sulatejuusto 9%
Yrtti Sulatejuusto
Ayran
  Näytä kaikki tuotemerkin Milbona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Valio Laktoositon Salaattijuustomuru
Deluxe Roquefort
Coop Halloumi
Coop Greek Feta Block
Italiamo Burrata
Coop Salad Cheese Cubes


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.