Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Nuevo Progreso

Maissitortilla

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1159 kJ
14%
277 kcal
Rasvaa
3,70g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,600g
3%
Hiilihydraatit
55,90g
22%
Sokereita
3,20g
4%
Proteiinia
4,50g
9%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 10 tammi 18 10.15 ap.
14%
GDA:sta*
(277 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (81%)
 
Rasvaa (12%)
 
Proteiinia (7%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
277
Rasva
3,7g
Hh
55,9g
Prot
4,5g
Kohteessa 100 g on 277 kaloria
Kalorien jakautuminen: 12% rasva, 81% hh, 7% prot.

Luokkaan Nuevo Progreso ja Tortillat liittyvät:

Natural Premium Tortilla Chips
Corn Tortillas

Erityyppisiä ruokia luokassa Maissi:

Maissi
Keltainen Sokerimaissi (Säilyke, Koko Ydin, Nesteet Valutettu)
Keltainen Sokerimaissi
Maissintähkä (Voin kanssa)
Pikkumaissi
  Näytä lisää kohteen Maissi ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Tortillat:

Tortilla
Maissitortilla
Täysjyvävehnätortilla
  Näytä lisää kohteen Tortillat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pirkka Popcorn Maissinjyvä
Friggs Popcorn
Taffel Linssips Salsa Tomaatti & Chili
Friggs Maissikakku Salted Caramel
Pirkka Luomu Maissinaksu
Rainbow Popcorn Voinmakuinen


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.