Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Oivariini

Vähemmän Suolaa

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2682 kJ
32%
641 kcal
Rasvaa
72,00g
103%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
28,000g
140%
Hiilihydraatit
0,80g
0%
Sokereita
0,80g
1%
Proteiinia
0,30g
1%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 03 elo 16 04.02 ap.
32%
GDA:sta*
(641 cal)
32% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (99%)
 
Proteiinia (0%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
641
Rasva
72g
Hh
0,8g
Prot
0,3g
Kohteessa 100 g on 641 kaloria
Kalorien jakautuminen: 99% rasva, 0% hh, 0% prot.

Luokkaan Oivariini ja Levitteet liittyvät:

Vähärasvaisempi
Laktoositon
Kolme Öljyä
Vähärasvaisempi
Voimakassuolainen
Pehmeästi Levittyvä
  Näytä lisää tuotteita: Oivariini Levitteet

Lisää Oivariini tuotteita:

Merisuola
Juokseva
Normaalisuolainen
  Näytä kaikki tuotemerkin Oivariini tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Levitteet:

Sulatejuusto
Voi
Majoneesi
Margariini
  Näytä lisää kohteen Levitteet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Amona Peanut Butter Crunchy
Vemondo Pesto Rosso
Foodin Herkkuisa Sokeroimaton Vegaaninen Valkosuklaalevite
Auran Cheddar Juustokastike
Vemondo Dairy Free Spread Original
Eridanous Tahini With Honey


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.