Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Paulig

Frezza Almond Latte

Tämä listaus on arkistoitu, koska tuote tai ruoka on vanhentunut tai sitä ei ole enää saatavilla. Löydät ajan tasalla olevan vaihtoehdon katsomalla samankaltaisia ruokia alla olevista linkeistä.
Ravintosisältö
Annoskoko
100 ml
annosta kohti
% RI*
Energiaa
167 kJ
2%
40 kcal
Rasvaa
1,70g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,200g
1%
Hiilihydraatit
5,20g
2%
Sokereita
4,70g
5%
Proteiinia
0,90g
2%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 09 touko 18 07.56 ap.
2%
GDA:sta*
(40 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (52%)
 
Rasvaa (39%)
 
Proteiinia (9%)

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
40
Rasva
1,7g
Hh
5,2g
Prot
0,9g
Kohteessa 100 ml on 40 kaloria
Kalorien jakautuminen: 39% rasva, 52% hh, 9% prot.

Lisää Paulig tuotteita:

Singapore Ice Coffee
Cold Brew Coffee Concentrate
Milk For Barista Use
Frezza Crazy Banana
Frezza Latte Silky Milky
  Näytä lisää

Erityyppisiä ruokia luokassa Latte:

Latte-kahvi (Rasvaa Vähennetty)
Latte
Latte-kahvi (Rasvaton)
  Näytä lisää kohteen Latte ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Kahvi:

Pikakahvi
Espresso
Suodatinkahvi
Kahvi
Cappuccino
  Näytä lisää kohteen Kahvi ravintotietoja
Ruoan haku

Viimeksi syödyt ruoat:

Espresso House Jäächai Peach Perfect
Njie Propud Frappe Latte
McDonald's McCafé Vanilja Latte - Iso
Elovena Kahvikaurajuoma LATTE
Espresso House Oat Choco Pumpkin Jäälatte
Valio Latte Chai Tea


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.