Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Perinteinen

Vaniljajogurtti

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
318 kJ
4%
76 kcal
Rasvaa
2,00g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,300g
7%
Hiilihydraatit
10,00g
4%
Sokereita
10,00g
11%
Proteiinia
3,70g
7%
Suola
0,10g
2%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 17 marras 20 07.48 ap.
4%
GDA:sta*
(76 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (55%)
 
Rasvaa (25%)
 
Proteiinia (20%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
76
Rasva
2g
Hh
10g
Prot
3,7g
Kohteessa 100 g on 76 kaloria
Kalorien jakautuminen: 25% rasva, 55% hh, 20% prot.

Luokkaan Perinteinen ja Jogurtti liittyvät:

Mango-Appelsiinijogurtti
Hedelmäjogurtti
Metsämarjajogurtti
Banaanijogurtti

Lisää Perinteinen tuotteita:

Mansikkajogurtti
  Näytä kaikki tuotemerkin Perinteinen tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Jogurtti:

Tavallinen Jogurtti (Rasvaton)
Vaniljajogurtti (Vähärasvainen)
Hedelmäjogurtti (Rasvaton)
Tavallinen Jogurtti (Vähärasvainen)
Tavallinen Jogurtti
  Näytä lisää kohteen Jogurtti ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Päärynä-Vanilja Jogurtti
Elovena Kauragurtti Maustamaton
Arla Protein Coffee
Skyr Air Vadelma-Sitruuna
Valio Valiojogurtti Bali
Ehrmann High Protein Banana & Choc Topping


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.