Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Piltti

Peruna-Lihavuoka

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
297 kJ
4%
71 kcal
Rasvaa
2,30g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
9,00g
3%
Sokereita
1,30g
1%
Kuitua
1,4g
Proteiinia
2,80g
6%
Suola
0,03g
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 01 maalis 22 07.42 ap.
4%
GDA:sta*
(71 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (54%)
 
Rasvaa (30%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
71
Rasva
2,3g
Hh
9g
Prot
2,8g
Kohteessa 100 g on 71 kaloria
Kalorien jakautuminen: 30% rasva, 53% hh, 16% prot.

Luokkaan Piltti ja Naudanliha liittyvät:

Vihanneksia ja Naudanlihaa

Lisää Piltti tuotteita:

Mustikkainen (Sokeroimaton)
Villinlännen Pata
Iso Välipala Omena & Aprikoosi
Couscousia Ja Naudanlihaa
Aurinkopuuro
  Näytä kaikki tuotemerkin Piltti tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Naudanliha:

Naudanjauheliha
Suolaliha (Nauta)
Paahdettu Naudanliha
Naudanlihapihvi
Naudanliha
Naudanjauheliha (Vähärasvainen)
  Näytä lisää kohteen Naudanliha ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kivikylän Kotipalvaamo Savuhärkä
Viskaalin Kylmäsavunauta
Snellman Naudan Luuton Keittoliha
Tamminen Naudan Picanha
Reilu Naudan Minuuttisuikale
Görans Cevapi


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.