Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Dipmix Valkosipuli

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1381 kJ
17%
330 kcal
Rasvaa
1,00g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,000g
5%
Hiilihydraatit
80,00g
31%
Sokereita
23,00g
26%
Kuitua
1,0g
Proteiinia
1,70g
3%
Suola
30,00g
500%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 06 kesä 17 09.15 ap.
16%
GDA:sta*
(330 cal)
16% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (95%)
 
Rasvaa (3%)
 
Proteiinia (2%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
330
Rasva
1g
Hh
80g
Prot
1,7g
Kohteessa 100 g on 330 kaloria
Kalorien jakautuminen: 3% rasva, 95% hh, 2% prot.

Luokkaan Pirkka ja Dipit liittyvät:

Kananugetit
Guacamoledippi
Mieto Tacokastike
Tomaatti-Paprikapesto
Hedelmäinen Dippi
Parhaat Guacamoledippi
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Dipit

Lisää Pirkka tuotteita:

Gyoza Mausteinen Vege
Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
Viipaloitu Perunalimppu
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Dipit:

Salsa
Hummus
Guacamole
Hapankermadippi
Majoneesi
  Näytä lisää kohteen Dipit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pouttu Juusto-Jalapeno Dippi
Pirkka Parhaat Guacamoledippi
Felix Savuchili Majoneesi
Kotipizza Mango-Curry Dippi
Meira Herkku Dippi Valkosipuli-Yrtti
Taffel Furious Dip


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.