Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Pehmeä Taateli (Luomu)

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1172 kJ
14%
280 kcal
Rasvaa
0,40g
1%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
75,00g
29%
Sokereita
63,00g
70%
Kuitua
8,0g
Proteiinia
2,50g
5%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 13 syys 15 07.50 ap.
14%
GDA:sta*
(280 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (96%)
 
Rasvaa (1%)
 
Proteiinia (3%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
280
Rasva
0,4g
Hh
75g
Prot
2,5g
Kohteessa 100 g on 280 kaloria
Kalorien jakautuminen: 1% rasva, 96% hh, 3% prot.

Luokkaan Pirkka ja Kuivatut Hedelmät liittyvät:

Kalifornian Kivettömät Luumut
Makea Kirsikka
Lakritsitaatelipallo

Lisää Pirkka tuotteita:

Rapeat Kirjolohifileepalat
Gyoza Mausteinen Vege
Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kuivatut Hedelmät:

Kuivattu Aprikoosi
Kuivattu Hedelmäsekoitus
Kuivattu Luumu
Kuivatut Karpalot
Kuivattu Omena
  Näytä lisää kohteen Kuivatut Hedelmät ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Alesto Soft Feigen
Salliselta Hedelmämix
Coop Mixed Fruits
Seeberger Kaki
Earth Control Natural Berry & Nut Mix
Alesto Pineapple Pieces Dried


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.