Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Tonnikalaa Tikka Masala -Kastikkeessa

Tämä listaus on arkistoitu, koska tuote tai ruoka on vanhentunut tai sitä ei ole enää saatavilla. Löydät ajan tasalla olevan vaihtoehdon katsomalla samankaltaisia ruokia alla olevista linkeistä.
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
502 kJ
6%
120 kcal
Rasvaa
7,00g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,400g
12%
Hiilihydraatit
2,90g
1%
Sokereita
1,30g
1%
Proteiinia
11,00g
22%
Suola
3,00g
50%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 19 elo 14 10.55 ap.
6%
GDA:sta*
(120 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (10%)
 
Rasvaa (53%)
 
Proteiinia (37%)

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
120
Rasva
7g
Hh
2,9g
Prot
11g
Kohteessa 100 g on 120 kaloria
Kalorien jakautuminen: 53% rasva, 10% hh, 37% prot.

Lisää Pirkka tuotteita:

Iso Hasselpähkinä-Mantelikrokanttituutti
Luumu
Iso Sitruuna-Lakritsituutti
Sulatejuustopala Viherpippuri
Modenan Salaattisekoitus
  Näytä lisää

Erityyppisiä ruokia luokassa Kala:

Grillattu Kala
Tilapia
Uunilohi
Kala
Paistettu Kala
  Näytä lisää kohteen Kala ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Aamupalat:

Kananmuna- ja Juustovoileivät
Paahtoleipä
Kaurahiutale
  Näytä lisää kohteen Aamupalat ravintotietoja
Ruoan haku

Viimeksi syödyt ruoat:

Lidl Kaurahiutale
Dr. Oetker Smoothie Bowl Mango
Arla Kahvirahka
Espresso House Toast Pekoni & Kananmuna
Porokylän Vehnäkauraleipä
Pauluns Granola Naturell


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.