Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Primula

Artesaani Hapanjuurileipä

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1172 kJ
14%
280 kcal
Rasvaa
4,80g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,700g
4%
Hiilihydraatit
47,70g
18%
Sokereita
0,50g
1%
Kuitua
3,5g
Proteiinia
11,00g
22%
Suola
1,00g
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 11 huhti 21 01.49 ap.
14%
GDA:sta*
(280 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (68%)
 
Rasvaa (16%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
280
Rasva
4,8g
Hh
47,7g
Prot
11g
Kohteessa 100 g on 280 kaloria
Kalorien jakautuminen: 16% rasva, 69% hh, 16% prot.

Luokkaan Primula ja Leipä liittyvät:

Kauraviipaleet
Luomu Moniviljaviipaleet
Artesaani Kaurainen Patonki
Artesaani Juusto-Valkosipulileipä
Pommerin Palat
Ruisreikäleipä
  Näytä lisää tuotteita: Primula Leipä

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Sämpylä
Vaalea Leipä
Täysjyvävehnäleipä
Taikinajuurileipä
Monijyväleipä
Ruisleipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Meriläisen Leipomo Pieni Maalaispatonki
Chef Select Ruiseväs Juusto, Muna ja Kinkkuleikkele
LEIPOMO JUURI Jalapenoleipä
Oululainen Rosmariini Hapankorppu
Vöyrinpoika Myslitanko
Myllärin Luomu Hurjan Hiljainen Sämpyläjauho


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.