Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Sacla

Pesto Fusion Indian Style

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1548 kJ
19%
370 kcal
Rasvaa
36,00g
51%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,700g
24%
Hiilihydraatit
9,00g
3%
Sokereita
5,00g
6%
Proteiinia
1,80g
4%
Suola
1,50g
25%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 maalis 21 02.00 ip.
18%
GDA:sta*
(370 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (10%)
 
Rasvaa (88%)
 
Proteiinia (2%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
370
Rasva
36g
Hh
9g
Prot
1,8g
Kohteessa 100 g on 370 kaloria
Kalorien jakautuminen: 88% rasva, 10% hh, 2% prot.

Luokkaan Sacla ja Kastikkeet liittyvät:

Pesto Pomodori Secchi E Aglio
Pesto Mozzarella E Peperoncino

Lisää Sacla tuotteita:

Marinoitua Latva-Artisokkaa Auringonkukkaöljyssä
Pesto Fusion Maroccan Style
Basilikapesto Tofulla
Pesto Alla Rucola
Pesto Alla Genovese
  Näytä kaikki tuotemerkin Sacla tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kastikkeet:

Majoneesi
Soijakastike
Oliiviöljy
Salsa
Ketsuppi
Omenasose
  Näytä lisää kohteen Kastikkeet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Hyvä Apaja Mango-Katkarapusalaatti
Go Tan Coconut Milk Lower in Fat
Kotipizza Ranch-Dippi
Coop Soy Sauce
Kotipizza Sitruuna-Aiolidippi
UniCafe Lohicarbonara


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.