Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Schulstad

Valkosipulivoipatonki

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1213 kJ
15%
290 kcal
Rasvaa
10,00g
14%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
6,900g
35%
Hiilihydraatit
42,00g
16%
Sokereita
2,60g
3%
Kuitua
3,7g
Proteiinia
8,30g
17%
Suola
1,40g
23%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 27 huhti 22 11.51 ap.
14%
GDA:sta*
(290 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (58%)
 
Rasvaa (31%)
 
Proteiinia (11%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
290
Rasva
10g
Hh
42g
Prot
8,3g
Kohteessa 100 g on 290 kaloria
Kalorien jakautuminen: 31% rasva, 58% hh, 11% prot.

Luokkaan Schulstad ja Patongit liittyvät:

Rustic Kiviuunipatonki

Lisää Schulstad  tuotteita:

Tanskalainen Ruisleipä
Fudge Brownie
Winter Caramel Donitsi
Popcorn Blues Donitsi
Croissant
  Näytä kaikki tuotemerkin Schulstad tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Patongit:

Pehmeät Leipätikut Valkosipulin ja Parmesanjuuston kanssa
Kovat Leipätikut
Leipätikut
Pehmeät Leipätikut
  Näytä lisää kohteen Patongit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Chef Lunden Vuohenjuusto-Pestociabatta
Café Picnic Korean Seitan Patonki
Subway Liekki Subi
Chef Lunden Serrano-Rucola Artesaanipatonki
Lidl Kaurainen Patonki
Chef Lunden Chili-Tonnikala Pikkupatonki


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.