Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Sinuhe

Hillomunkki

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1331 kJ
16%
318 kcal
Rasvaa
10,70g
15%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,000g
20%
Hiilihydraatit
47,60g
18%
Sokereita
15,60g
17%
Kuitua
2,2g
Proteiinia
6,60g
13%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 06 heinä 16 09.06 ap.
16%
GDA:sta*
(318 cal)
16% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (61%)
 
Rasvaa (31%)
 
Proteiinia (8%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
318
Rasva
10,7g
Hh
47,6g
Prot
6,6g
Kohteessa 100 g on 318 kaloria
Kalorien jakautuminen: 31% rasva, 61% hh, 8% prot.

Luokkaan Sinuhe ja Leivonnaiset liittyvät:

Rahkapitko
Runebergin Torttu
Bebe
Laskiaispulla
Omenakori
Voirinkeli
  Näytä lisää tuotteita: Sinuhe Leivonnaiset

Lisää Sinuhe tuotteita:

Kauranen Sekaleipä
Korhonen
Patonki
Omenawiener
Ruisruutu
  Näytä kaikki tuotemerkin Sinuhe tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leivonnaiset:

Juustoviineri
Hedelmäviineri
Viineri
Kaneliviineri
  Näytä lisää kohteen Leivonnaiset ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Espresso House Fika Club Combo
Fazer Omar Kakkunen
Eridanous Pastry Swirls
Espresso House Pääsiäismuffinssi
Espresso House Choco Four Muffinssi
Espresso House Fika Lämpimällä Juomalla


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.