Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Tamminen

Talman Tomatinonakki

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1029 kJ
12%
246 kcal
Rasvaa
19,00g
27%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
7,200g
36%
Hiilihydraatit
2,70g
1%
Sokereita
1,50g
2%
Proteiinia
15,00g
30%
Suola
2,00g
33%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 31 maalis 21 12.38 ip.
12%
GDA:sta*
(246 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (4%)
 
Rasvaa (71%)
 
Proteiinia (25%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
246
Rasva
19g
Hh
2,7g
Prot
15g
Kohteessa 100 g on 246 kaloria
Kalorien jakautuminen: 71% rasva, 4% hh, 25% prot.

Luokkaan Tamminen ja Makkarat liittyvät:

Talman Pitkänakki
Naudan Ylikypsä Savusaunapalvileikkele
Maalaisnakki
Kipinä Grillimakkara
Naudan Palvientrecote

Lisää Tamminen tuotteita:

Porsaan Fileesuikale
Perinteinen Uunikinkku
Joulukinkkuviipale
Naudan Flank Steak
Luomu Karitsan Jauheliha
  Näytä kaikki tuotemerkin Tamminen tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Naudanlihamakkara
Tuore Sianlihamakkara
Broilerimakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

HK Camping Koskenlaskija
Wursti Broiler Siskonmakkara
Rakvere Juustuvorst
Pouttu Tulinen Makkara
Snellman Hot Nduja
Vegem Vuustonakki


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.