Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Valio

Mifu Korma

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
925 kJ
11%
221 kcal
Rasvaa
17,00g
24%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
8,000g
40%
Hiilihydraatit
3,00g
1%
Sokereita
-
Kuitua
2,0g
Proteiinia
14,00g
28%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 25 tammi 21 09.05 ap.
11%
GDA:sta*
(221 cal)
11% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (6%)
 
Rasvaa (69%)
 
Proteiinia (25%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
221
Rasva
17g
Hh
3g
Prot
14g
Kohteessa 100 g on 221 kaloria
Kalorien jakautuminen: 69% rasva, 5% hh, 25% prot.

Luokkaan Valio ja Curry liittyvät:

Palermon Pasta
Tomaattinen Broilericurry
Linssicurry
Mifu Intian Curry
Kookoswokki
Kermainen Currykastike
  Näytä lisää tuotteita: Valio Curry

Lisää Valio tuotteita:

Profeel Tuttifrutti
Meksiko Tuorejuusto
Oddlygood Dreamy Pina Colada
Sitruunakreemi
Kääretorttu
  Näytä kaikki tuotemerkin Valio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Curry:

Curryjauhe
Kanacurry
Currykastike (Kuiva)
Naudanliha Curry
  Näytä lisää kohteen Curry ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Spice Up! Delhi Curry Kastike
Coop Red Curry Sauce
Meeat Red Curry
Komero Red Curry Kanakippo
Patak's Korma
Kalaonni Thai Curry Kirjolohipannu


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.