Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Vanajan

Sydänpiparit

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1770 kJ
21%
423 kcal
Rasvaa
16,90g
24%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,000g
5%
Hiilihydraatit
62,00g
24%
Sokereita
30,00g
33%
Kuitua
2,8g
Proteiinia
5,50g
11%
Suola
0,80g
13%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 01 marras 21 07.32 ap.
21%
GDA:sta*
(423 cal)
21% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (59%)
 
Rasvaa (36%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
423
Rasva
16,9g
Hh
62g
Prot
5,5g
Kohteessa 100 g on 423 kaloria
Kalorien jakautuminen: 36% rasva, 59% hh, 5% prot.

Luokkaan Vanajan ja Keksit liittyvät:

Sokerikorppu
Täysjyväkorppu
Suklaasade Suklaahippukeksi
Jyväsade Moniviljakeksi Original
Kanelikorppu
Vohvelit Black & White
  Näytä lisää tuotteita: Vanajan Keksit

Erityyppisiä ruokia luokassa Keksit:

Kaurakeksit
Sokerikeksit (myös Vanilja)
Keksit (Murotaikina)
Maapähkinävoikeksit
Keksi
Suklaakeksit (Pehmeät)
  Näytä lisää kohteen Keksit ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Bakerika Peanut Butter Chocolate Chip Keksitaikina
Fazer Domino Dumle
Fazer Jaffa Cola
Leipomo Rosten Gluteeniton Täytetty Pikkuleipä Kuningatar
Coop Kolmen Suklaan Cookie
Espresso House Cookie Dark Chocolate


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.