Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Vataja

Rosvolammaspaisti

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
418 kJ
5%
100 kcal
Rasvaa
2,00g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
0,10g
0%
Sokereita
0,10g
0%
Proteiinia
18,00g
36%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 02 tammi 19 01.33 ip.
5%
GDA:sta*
(100 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (20%)
 
Proteiinia (80%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
100
Rasva
2g
Hh
0,1g
Prot
18g
Kohteessa 100 g on 100 kaloria
Kalorien jakautuminen: 20% rasva, 0% hh, 80% prot.

Luokkaan Vataja ja Lammas liittyvät:

Karitsan Paahtopaistileike
Savulammaspaisti Pala

Lisää Vataja tuotteita:

Kalkkunan Rintafilee
Lisäaineeton Nakki
Ylikypsä Riihikalkkuna
Grillimakkara
Ribs BBQ
  Näytä kaikki tuotemerkin Vataja tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Lammas:

Lampaanpaisti
Lampaanjauheliha
Lampaankyljys (Rasvaiset Osat Jätetty Syömättä)
Lampaankyljys (Liha ja Rasva Syöty)
Lammas
  Näytä lisää kohteen Lammas ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Tamminen Luomu Karitsan Jauheliha
Vataja Karitsan Paahtopaistileike
Vataja Savulammaspaisti Pala
Grillimaisteri Karitsan Burgerpihvi
Saarioinen Lammaspyörykät
Huhtahyvät Savulammaspaisti


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.