Päiväkirja - LadyLazarus82, 26 elo 18

Hei urheiluun enemmän perehtyneet
Kun treenaatte syke mittarin kanssa niin miten jaottaa fat burn, cardio ja peak?
Fat burn on tietysti paras rasvan polttoon mutta jos haluaa kohottaa kuntoa niin eikös cardio ja peak ole hyvä? Eikös maksimi syke ole 220-ikä ja toi peak on lähinnä sitä...toivottavasti joku sai tolkun tästä sekavasta kyselystä 🤪 tänään 1,5h treenistä 45min meni peak moodissa, jäin miettii et onko se huono vai hyvä?

Näytä dieettikalenteri, 26 elokuuta 2018:
1591 kcal Rasva: 75,24g | Prot: 107,49g | Hh: 118,57g.   Aamiainen: Vaasan Minihiilari Ruis Täysjyväleipä, Snellman Kalkkuna Meetvursti, Atria Kalkkunaleike, Suodatinkahvi, Alpro Mantelijuoma Makeuttamaton, Salaatti, Oivariini Vähärasvaisempi. Lounas: Nutrilett Cocoa & Oat. Päivällinen: Pirkka Broilerin Jauheliha, Pakastetut Kasvikset, Apetit Perinteinen Perunamuusi. Välipalat/Muut: Fazer Vadelmajogurtti Maitosuklaa, Fazer Kookos. lisää...
2874 kcal Harjoitus: Fitbit - 24 tuntia. lisää...

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Peruskunto ~ kestävyys on yksinkertaisimmillaan vain tiettyjen sykerajojen sisään tapahtuvaa liikkumista mahdollisemman ekonomisesti. Syke jos pomppaa taivaisiin niin ollaan jo vauhtikestävyysalueella mitä monet fyysiset työrupeamat ovat. Harva raskas työ on koko ajan syke tapissa tapahtuvaa vaan siinä on taukoja ja hiljaisempia hetkiä. Sykeväli vaihtelu on siis suurta ja epäsäännöllistä. Tuossa syy ja seuraus että vaikka työ on kuormittavaa, se ei silti kehitä samassa suhteessa mitä luulisi. Vähän liikkuvalla jää siis yksi olennainen ”tehoalue” vähemmälle. Ja juuri tuota aluetta tulisi kehittää eniten. 
28 elo 18 jäseneltä: japolarhe
Täti Omena tuon tyyppistä treeniä oon ajatellut eli intervalli ja Hiit niin kyllä se siitä lähtee 😊 
29 elo 18 jäseneltä: LadyLazarus82

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - LadyLazarus82


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.