Päiväkirja - NeitiJ, 12 syys 18

Kävin nyt siellä ortopedillä sen leikatun polven kivun takia ja diagnoosiks tuli (tuore) nivelruston repeämä. Että hienoo taas. Seuraavaks magneettikuvat ja varmaan todennäkönen leikkaus. Tuo on nii pätevä lekuri että tuskin väärässäkään on. :( Vähensin syömisiä jo maanantaina 1600 kcal.. Kun eipä tässä juuri nyt kulutusta ole.

6 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Voi ei...hyvä kuitenkin että lääkäri osaa asiansa..tsemppiä🤗 
12 syys 18 jäseneltä: chili233
Niinpä. Kiitos! Kunnan lääkäri sano vaan että pitää jumpata tota😂 Mitäpä jos ei pysty kunnolla enää edes astumaan tolla...  
12 syys 18 jäseneltä: NeitiJ
😨 voi ei! mistä tuo on tullut? 
12 syys 18 jäseneltä: täti omena
Täti omena: Sen kun tietäis.. luultavasti kantanu liian raskasta kuormaa töissä tai sitten muuten vaan liikaa rasittunu siellä töissä. Siivoushommaa tein.  
12 syys 18 jäseneltä: NeitiJ
Ihmettelen näiden yleislääkärien asennetta. Tutulla liikkuva työ, jossa myös kantamista ja meni näyttämään kipeää jalkapöytää, joka oli nuljahtanut ja lääkäri sanoi, että kävelet vähän varovaisemmin (miten taakan kanssa kävellään varovasti?). Kipu ei hellittänyt. Ortopedille aika ja totesi, että luunmurskemurtuma, otappa kepit etkä yhtään astu jalalla muutamaan viikkoon. Eikä mun tuttu laittanut ekalle lääkärille palautetta, joten se varmaan ihan tyytyväisenä pitää itseään oikeinkin hyvänä lääkärinä. Hirveästi tsemppiä tuon kanssa nyt. Se kyllä hankaloittaa tätä painonhallintaprojektia. Osaisko joku fyssari tms suositella korvaavaa liikuntaa?  
12 syys 18 jäseneltä: täti omena
Täti omena: Juu leikkiihän ne kaiken tietäviä, mutta todellisuus on sit toinen :D Siitä voi tulla ikäviikin juttuja kun antavat huonoja neuvoja. Noo, viime polvihässäkän aikaan pudotin painoa sen 8 kg joten kyllä se "rampanakin" on mahdollista kun vaan säännöstelee ruokaa :)  
13 syys 18 jäseneltä: NeitiJ
Mä en käytä ollenkaan yleislääkäriä tai kaupungin palveluita. Menen aina suoraan ajanvarauksella yksityiselle ortopedille. Ja siellä erityisesti parille hyvällä dosentille. Pari loukkaantumiskierrettä opetti yhtä ja toista... tai no ylipäätään käyn aina yksityisellä. 
13 syys 18 jäseneltä: japolarhe
Japolarhe: en mäkään enää. oli vaan haettava kunnalliselta lääkäriltä saikku että pääsen sinne ortopedille :D  
13 syys 18 jäseneltä: NeitiJ
Aivan. Ökyhintastahan se on, mutta kaiken vaivan väärti. 
13 syys 18 jäseneltä: japolarhe

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - NeitiJ


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.