Päiväkirja - Nanatar, 12 loka 18

Perjantain illallinen - sisäfile sousviden ja pannun kautta. Aurajuustokastike ja pieni salaatti #maistui

22 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
👍nyt täytyy kysästä et miks sous vide sisäfileen kans?? Pinnat ja lepo!!! 
12 loka 18 jäseneltä: chili233
Sousviden kautta saadaan pihvin sisustasta juuri sen kypsyysasteinen kun halutaan ja pihvin rakenne on ihan eri kuin pannulla tehtynä. Sitten vaan pannulla otetaan pintoihin nopeasti vähän väriä ja avot 👌🏻. Parhaat pihvit mitä ikinä olen syönyt on tullut aina sousviden kautta.. sekä kotona että rafloissa 👍🏻. Toki välillä täälläkin haetaan robustimpaa pihviä ja paistetaan parilapannulla 😊 
13 loka 18 jäseneltä: Nanatar
👍😊 
13 loka 18 jäseneltä: chili233



Painohistoria - Nanatar


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.