Päiväkirja - callmelaice, 27 heinä 19

Paino junnaa paikoillaan, mutta enpä ole sen eteen tehnyt sen suurempia.

Kaikki hyvä makea ja suolainen maistuu ja olen taas todella koukussa kaikkeen. . Joka päivä jotain olisi saatava.

Lapsi on asia mitä haluan ja n 28kg pudotus edesauttaisi siihen asiaan.

Ensiviikolla soitan ehkä baistentautien polille ja pyydän apua pco:n kanssa, jotta laihduttamine. hormoneksta johtivan insuliiniresistenssin kanssa olisi helpompaa...

Ehkä ennen 38. ikävuotta minulla on oma vauva. Ihmisvauva.

Näytä dieettikalenteri, 27 heinäkuuta 2019:
2321 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

31 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
En tiedä onko sulla PCO vai PCOS, mutta mulla on todettu jo teini-iässä normaalipainoisena PCOS. Silloin kukaan ei osannut neuvoa tai kertoa asiasta mitään, kouraan lätkäistiin vaan e-pillerit 😅 Ja siitähän se painonnousu sitten vasta lähtikin! Urheilin ja olin vuosia vegaani joten painoa ei kertynyt, mutta kun lopetin molemmat, niin +30kg tuli ryminällä. Ja oireet vaan paheni vuosi vuodelta 😕 Nyt tiputtanut alle vuodessa -30kg vähärasvaisella kasvis-kalaruokavaliolla ja kaloreita laskemalla 😊 PCOS-oireet on käytännössä hävinneet kokonaan ja uusimmassa ultrassa kystien määrä oli vähentynyt niin paljon, että melkein näytti jo terveiltä munasarjoilta 🤩 Kävin keväällä tautiin erikoistuneella lääkärillä ja vieläkin ainoa tehokas hoitomuoto on tuo normaalipainossa pysyminen, mikä on ihan hemmetin vaikeaa 🙄 Ennen laihtumista söin kyllä terveellisesti (kala/vege), mutta vaan määrällisesti liikaa ja myös liikaa hyviä rasvoja 🙈 PCOS:n kanssa ei voi syödä tai herkutella niin kuin ”terveet” ihmiset ja se on vaan ollut pakko hyväksyä. Suosittelen ennen kaikkea kalorien rajoittamista ja laskemista! Omalla kohdalla toimii high protein/ high carb/ low fat, mutta ei varmaan kaikilla. Raskaaksi en tosin itse halua, sillä meillä on jo teini-ikäinen lapsi (raskaus luomusti normaalipainoisena) emmekä enempää halua 😊 Tsemppiä projektiin! 
29 heinä 19 jäseneltä: Manjaana
Tosi paljon tsemppiä! ❤️ Onnistut kyllä! 🌟🌟 
29 heinä 19 jäseneltä: Jennamariat
PCOS diagnoosin sain pari kymppisenä, tästä jo yli 10Vuotta. Kävin silloisen puolison kanssa ihan hoidoissa mutta ei vaan lasta tullut. Elämä kuljettaa ja erosin. Nykyisen mieheni kanssa kaikki on vain tapahtunut luonnostaan ja ihmeeksemme olemme saaneet kolme lasta. Kaikissa raskauksissani on ollut läsnä raskausajan diabeettes ja viimeisimmän jälkeen oli paasto sokerit koholla. Olin jokaisen raskauden aikana huomattavasti ylipainoinen. Mutta lääkäri joka viimeksi ultrasi munasarjat tuumasi että ei hän näkis enää että olis PCOS tyyppiset munasarjat. Munasarjat ovat kooltaan jo lähes normaalit. Oireet on helpottanut mitä vanhemmaksi olen tullut. Minulle on toiminut ketogeeninen ruokavalio parhaiten eli itse syön high fat. 4kk ja karvaa vaille -19kg. Nälkä ei riivaa ja olo on terveempi kuin vuosiin. Lihon herkästi joten minulle parhaiten on sopinut tämä ruokavalio kun sen kanssa eläminen ei ole vaatinut erikoisia ponnisteluita. Kokeilemalla jokainen löytää itselleen sopivimman. Ruoka määrättiin ovat pienentyneet kuin itsestään. Kovasti tsemppiä tulevaan! 
30 heinä 19 jäseneltä: simplii86
Minullakin on PCO ja olen syönyt Metforemiä pitkään. Se säännöllistää kiertoa ja edistää myös laihduttamisen. Pahimmillaan ennen lääkkeen alkamista minulla kierto vaihteli esim. 35-90 pvä. Olen koko ikäni taistellut ylipainon kanssa ja sitten laihduttanut hurjasti (30 kg, 20 kg jne), mutta aina kilot tulevat takaisin. Onneksi tämä appi löytyi ja sen avulla pystyy seuraamaan syömistä! Toivotan onnea projektiisi!!  
05 elo 19 jäseneltä: Shipperke73

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - callmelaice


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.