Päiväkirja - NeitiJ, 30 loka 19

Kirjotan tänne näköjään kahen tai kolmen kuukauden välein😂 mut mitäs mulle?

Sain lokakuun alussa kolmen vuoden tappelun jälkeen thyroxin kilpparilääkityksen kokeiluun! Oli upee tunne kun lääkäri usko mua ja anto kokeiluun sen lääkkeen. Eikä mussuttanut mitään ihmeellistä. Se on toiminut jo nyt 👍

Joulukuussa alkaa vakkarityöt henkkarina👍

11 päivää Aussikesään! 💚

siinä ehkä suurimmat uutiset 😂

18 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Miski asiasta piti tapella? Onko kokeita tehty? Missä oli ongelma? 
30 loka 19 jäseneltä: coach_yana88
No se on vaan tää perus suomen kilpirauhasen hoito, jos arvot on edelleen viitteissä... Alarajalla mutta viitteissä. eli suurimmalta osalta lääkäreistä ei saa tähän vaivaan hoitoa. Mulla on jo 3 vuotta kilppariarvot menny huonompaan ja on syötetty rautaa, D-vitamiinia, b12sta jne jne mut nyt eräs lääkäri suostu mun pyyntöön et jos saisin kokeilla thyroksiinia.  
30 loka 19 jäseneltä: NeitiJ
Oisko ollu viides lääkäri jolla kävin. Ja yksityinen.  
30 loka 19 jäseneltä: NeitiJ
😱meillä on suvussa tätä, siks rupes kiinnostaan... onpas tosi ihmeellistä! Mutta olen iloinen sun puolesta, kerran rupesi auttaan ☺️🤗Silloin mennään luultavasti oikeaan suuntaan.  
30 loka 19 jäseneltä: coach_yana88
Juu on kyl todellakin periytyvää ja sukuongelma nää kilpparivaivat. Lekuri epäili myös että mun ehkäsyrengas estrogeeneineen on syöny mun kilpparihormoonivarastot ja otin sen sit pois. Vaihto kierukkaan missä ei estroo oo. Saa nähdä mitä arvoille ja ololle tapahtuu pitkäs juoksus mutta tosiaan parempaan menty jo 👍 En todellakaan toivo elinikästä lääkitystä ja tää hoitokokeilu on nyt vuoden loppuun jolloin mulla onkin sit lääkärin kontrolli ja mietitään jatkot.  
31 loka 19 jäseneltä: NeitiJ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - NeitiJ


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.