Päiväkirja - emmaingrid, 07 touko 21

Melkein neljä viikkoa elämäntapa muutosta takana.
Kiloja hävinnyt noin ~6kg ja risat.. about 1,5kg viikossa siis.
Käyn vaa’alla kaks kertaa viikossa.
Nyt eilen viimeksi ja painoa oli vain 100g vähemmän ku edellisellä punnituksella. Meinaa ottaa koville vaikka kuinka täältä oon lukenut muidenkin tarinoita.
Onkohan tässä neljän viikon tietämillä saavutettu nyt joku taite kohta ja tän jälkeen tää vasta vaikeaksi muuttuukin vai mikähän tässä nyt kiikastaa??
Makrot oon pitänyt aika hyvin tavoite prosenteissa, mut kalorit menee vajaalla.
Pitäisköhän lisätä jotakin ruokavalioon vai odotella vaan rauhassa josko se tästä taas lähtis?
Vinkit tervetulleita miten jatkaa.
Eilen oli niin iso pettymys vaa’alla ett teki mieli heti heittää hanskat tiskiin 😣😬😅

Näytä dieettikalenteri, 07 toukokuuta 2021:
1353 kcal Rasva: 53,19g | Prot: 75,37g | Hh: 136,91g.   Aamiainen: Pirkka Parhaat Green Smoothie, Skyr On-The-Go Vanilja. Lounas: Grenade Carb Kiloa Cookie Dough Patukka. Päivällinen: Hesburger Kanatortilla, Hesburger Minisalaatti. Välipalat/Muut: Friggs Maissikakku Popcorn, Pirkka Mansikka Ulkomainen, Pirkka Pensasmustikka, Elovena Annospikapuuro Kaura Kuitu, Valio Hyvä Suomalainen Arki Rae . lisää...
115 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Huikee tahtihan sulla tuossa on ollut. En nyt ihan ymmärtänyt että mitä odotat. Ei mulla asia ole tässä reilun vuoden aikana muuttunut helpommaksi tai vaikeammaksi, mutta olotilaan on tottunut. Uuden tavan tottumiseen menee keskimäärin 66 päivää. eli reilu pari kuukautta keskimäärin tuntuu muutos oudolta ja paluu vanhaan houkuttaa. Ja tämä keskimäärin. joskus vie 20 päivää, joskus 200 päivää. 
07 touko 21 jäseneltä: wes_2020
Jos kysmys oli siitä, että vaaka näyttää puolen viikon ajalta "vain" 100g eroa, niin huoli pois. se kuuluu ihan normaaliin vaihteluun. 
07 touko 21 jäseneltä: wes_2020
Lähinnä siis se että yleensä punnitusten välissä ma-to-ma on lähtenyt jotakin 0,7-1kg välissä ja nyt tosiaan oli lähtenyt ma-to vaan 100g.. tähän asti on lähtenyt niin tasasesti niin siks tää tuntu nyt ihan pysähdykseltä. 
07 touko 21 jäseneltä: emmaingrid
Kiitos kommentista. :) näin mä itsekin arvelin, mutta nyt kun tuli eka tällainen itsellä vastaan niin heti tuli hätä vaikka järki sanoo ettei vielä pitäis panikoida. Eli jatketaan samalla toistaiseksi ja seuraillaan rauhassa  
07 touko 21 jäseneltä: emmaingrid
Jatka samaan malliin, välillä lähtee enemmän ja välillä vähemmän 😊 suunta kuitenkin alaspäin niin ei kannata panikoitua.  
07 touko 21 jäseneltä: böbble
Ensimmäisenä kehosta lähtee nesteet, jonka takia paino voi pudota rajusti aluksi. Kun nesteet ovat lähteneet, niin tämän jälkeen alkaa rasva palamaan, eli ei kannata panikoida. Hitaasti pudonnut kilo pysyy paremmin poissa, kuin nopeasti pudonnut kilo. Yleensä nopeasti pudonneet kilot tulevat myös herkemmin takaisin korkojen kera. 
07 touko 21 jäseneltä: Kyykky-Pasanen
Painon pudotus on maratoni, ei 100m matka. Maltti on valttia ja suosittelen myös käyttämään mittanauhaa, koska vaikka vaaka saattaisi näyttää +, niin mittanauha näyttää todennäköisesti - 
07 touko 21 jäseneltä: Kyykky-Pasanen
Mittanauhan vois kyllä lisätä ohjelmaan silloin tällöin jos peili ja vaatteet alkaa valehtelemaan. 👍🏼 Tää on aika jännä miten oma pääkoppa tätä asiaa käsittelee. Mutta alussahan tässä vielä ollaan ja ni pitäis vaan malttaa ihan rauhassa  
07 touko 21 jäseneltä: emmaingrid

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - emmaingrid


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.