Päiväkirja - Kyykky-Pasanen, 24 kesä 21

Tänään tuli Puhti-testin tulokset 😅 Hieman jännitti, että mitä sieltä tulee. Huomenna lääkärin kanssa etätapaaminen, jossa katsotaan onko mitään akuuttia. Rauta-arvot yli viitearvojen. Kolesteroli oli tasan 5, huonot viitearvojen ylärajassa, hyvät oli viitearvojen alarajassa, maksa-arvot hyvät, verensokerit hyvä, testot aivan alarajalla, munuaiset viitearvojen alarajassa, B12, d-vitaliinit, kalium, kalsium ja magnesium arvot viitearvojen yläpuolella. Ei ole tulehduksia, hemoglobiini korkea, mitäs muuta, yllättävän hyvät arvot, mutta katsotaan mitä lekuri sanoo noista rauta-arvoista 🤦 Seuraavan kerran teen saman testin 6kk päästä, niin näkee miten on arvot kehittynyt.

Näytä dieettikalenteri, 24 kesäkuuta 2021:
1912 kcal Rasva: 81,71g | Prot: 135,08g | Hh: 154,60g.   Aamiainen: Maitokahvi, Snellman Kotimainen Meetvursti, Keitetty Kananmuna, Avokado, Vaasan Ruispalat. Lounas: Herkkusienet (Paistettu), Myllyn Paras Tumma Makaroni Keitetty, Tesco Extra Mature Cheddar, Kotimaista Naudan Jauheliha 17%. Päivällinen: Kukkakaali, Parsakaali, Kanafilee, Nuudelit. Välipalat/Muut: HK Naudan Jauheliha 17%, Pakkasmarja Mustikka, Avokado, Epiim Edam Light, HK Ohuen Ohut Ylikypsä Saunapalvikinkku, Kotimaista Täysmaito, Weetabix Original, Vaasan Ruispalat. lisää...
1936 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

10 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
natriumtaso hyvä, kreatiini viitearvojen yläpäässä, ja en edes syö kreatiinia (hyvä niin 😅) 231 oli Rauta-arvot kun yläraja 195. 
24 kesä 21 jäseneltä: Kyykky-Pasanen
Syyskuussa uudestaan rauta-arvojen katsaus 🤦 
25 kesä 21 jäseneltä: Kyykky-Pasanen

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Kyykky-Pasanen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.