Päiväkirja - Neipaq, 02 heinä 21

Rakas Päiväkirja, päivä 2.

Aamulla ihan ok fiiliksillä ja tuohon raejuustoaamiaiseen alkaa jo tottua. Olen ollut niitä leipäaamiaisihmisiä, välillä olin munakastyyppiä ja mielestäni raejuusto on ollut maailman epäseksikkäin ruoka sitten herne-maissi-paprikan. Tänään maustoin sitä hieman kurkumalla, huomenna voisi kokeilla vaikka kanelia (molemmat mausteet ovat kuulemma ruoansulatusta stimuloivia).

Kävin keskiviikkona voodoo-terapiassani eli kraniosakraalihoidossa. Usein menee pari päivää, kun keho prosessoi hoitoa ja tänään oli semmoisia tuntemuksia kropassa, että tietyt tunteet ja tuntemukset yrittivät päästä ulos ja se voi ilmentyä esim. kolotuksena tai jomotuksena, ja tänään se esiintyi alkavana päänsärkynä ja jomotuksena kehon vasemmalla puolella. Jossain vaiheessa alkoi olla sen verran levoton olo, että en oikein tiennyt miten päin olisin. Sen sijaan, että yrittäisin purkaa tuon "kihelmöinnin" kehostani tainnutan sen syömällä tai juomalla tai molemmilla. Ja lamaantumisella.

Olen kuitenkin löytänyt mieleisen ja lempeän tavan lieventää noita tuntemuksia tekemällä Qi Gong -harjoituksia. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Tänään tein aluksi harjoituksen (noin 15 min.) helpottamaan ahdistusta ja levottomuutta. Sen jälkeen tein toisen harjoituksen (myös noin 15 min.) kirkastamaan ajattelua ja vireyttämään aivotoimintaa. Sen jälkeen tein vielä jonkun onnellisen maksan yin-jooga-harjoituksen - ja hups - siinä vierähtikin rentouttavat kaksi tuntia! Koko iltapäivän kamppailin kesäperjantaifiilistä vastaan, kun olisi tehnyt mieli ottaa bissee, siiderii, viinii tai oikeestaan mitä vaan, kun olo oli niin levoton. Mutta sen sijaan tyydyin harjoitusten jälkeen syömään dieetin mukaista illallista ja juomaan detox-infuusiota. Ja nyt hörpin camomillateetä. :D Ei tämä mitenkään autuaaksi tee, mutta voin vähän taputtaa olalle itseäni, että takana on jo päivä kaksi.

Näytä dieettikalenteri, 02 heinäkuuta 2021:
1646 kcal Rasva: 85,70g | Prot: 136,10g | Hh: 86,55g.   Aamiainen: Vesimeloni, Raejuusto (Vähärasvainen 2% Maitorasva), Tesco Toasted Sesame Oil, Maitokahvi. Lounas: Risetti Kuoreton Kurpitsansiemen, Jalopeno-jogurttikastike, Kypsennetty Lohi, Punakaalisalaatti ja verigreippivinaigrette. Päivällinen: Risetti Kuoreton Kurpitsansiemen, Kotimaista Broilerin Fileesuikale Hunaja, Punakaalisalaatti ja verigreippivinaigrette. Välipalat/Muut: Risetti Pellavansiemen, Rainbow Varsiselleri, Rainbow Tonnikalaa Paloina Auringonkukkaöljyssä, Jalopeno-jogurttikastike, Maitokahvi. lisää...
3427 kcal Harjoitus: Jooga - 2 tuntia, Lepo - 14 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

7 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Misdä sä teet noita qigong harjoituksia? Olisiko sulla vinkata hyvä sivusto tai appi, jossa olisi ohjattuna näitä harjoituksia?  
02 heinä 21 jäseneltä: myhealthyhabits

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Neipaq


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.