Päiväkirja - bumperbutt, 08 loka 21

Hmmh. On päivitykset ja punnitukset, ku olen raskaana. Syön edelleen vegaaniruokavalion mukaisesti, mutta raskauden vuoksi minulle oli kovin kylmä ja kova nälkä, niin olen lisännyt rasvan määrää ruokavaliossa ja ottanut myös joitain valmistuotteita mukaan. Paino on toistaiseksi pysynyt samassa, kuin mistä raskaus alkoi. Katsotaan miten sitten etenee, kun raskaus menee pidemmälle. Hirmuinen shokki oli kyllä, olen jo 45v ja täytän tänä vuonna 46. Raskaus on melko alussa, joten kaikkea voi vielä sattua ja tapahtua, mutta jos kaikki menee hyvin, niin ennen vappua meillä on uusi pienokainen ihasteltavana.

47 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Ja neuvolassakin kävin. Kuulemma kaikkien vegaaniäitien pitää käydä ravitsemusneuvojalla... mun mielestä sinne sais lähettää kaikki äidit ennenmin kuin pelkät vegaanit. 
08 loka 21 jäseneltä: bumperbutt
Onnea 🥰 toivottavasti kaikki menee hienosti. Ilmeisesti pieni ihmisen alku toivoo kovasti pääsyä elämääsi, kun niin yllättäen tupsahti matkaasi. 
08 loka 21 jäseneltä: heepoxx
täysin samaa mieltä että olis hyväksi kaikille, isille myös😊 
08 loka 21 jäseneltä: Veeris16
Vau onnea! 😍 Niin se elämä vaan yllättää. Ja kaikki tulevat äidit voisi tosiaan käydä ravitsemusneuvojan kautta, tuskin olisi haittaa kenellekään😊 
08 loka 21 jäseneltä: böbble
erittäin hyvä neuvo kaikille äidille ja isille ja pitäisi olla ilmanen myös muillekin kyin vanhemmille saada hyvää oikeaa tietoa ravitsemuksesta 😊 vegaaneille suosittelisin selvittämään proteiinin lähteet mitkä ovat kokonaisia proteiineja, lihansyöjälle se on helppoa kun kaikki lihat on kokonaisia proteiineja. Vegaanin joutuu ottamaan samaan ateriaan monta lähdettä että proteiini olisi kokonainen. Ja ainoastaan kokonainen proteiini kasvattaa/ ylläpitää lihasta 👍😊 
09 loka 21 jäseneltä: ronnqvist91
Ihana uutinen 🥰👶 Onnea! Ja komppaan edellisiä ja omaa kokemusta peilaten, niin kyllä. Ravitsemusneuvoja tekisi hyvää kaikille perheenlisäystä odottaville. 
09 loka 21 jäseneltä: Miran B
🥰Ihana uutinen. Onnea elämä on ihmeellistä! 
09 loka 21 jäseneltä: RIHVELI
Onnea! Ihania uutisia. Itselläni molemmissa raskauksissa rauta-arvot tippuivat ihan anemian puolelle, joten raudansaantiin kannattaa kiinnittää huomiota. 
09 loka 21 jäseneltä: Tutkimusmatka
Kiitos onnitteluista ❤️ Päivitän ruokakuulumisia, kun koen sen mielekkääksi. Mulla on yleensä raskauksissa paino noussut aivan älyttömästi joten siksi kyllä olen hyvin utelias näkemään miten tämän ruokavalion kanssa. Kerron kun tiedän! 
09 loka 21 jäseneltä: bumperbutt

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - bumperbutt


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.